Image 01

jau suaugusi?

lapkričio 3rd, 2011 by Asta

Taip…tikrai geras daiktas tos šventės 😉 mečiau visus savo darbus ir nusprendžiau nors kelias valandas skirti sau, ir štai – greitai greitutėliai buvo „sumestas“ šis skrebukas, tik šiek tiek užtrukau, kol visas detales pritvirtinau… :) o skrebukas skirtas mano vidurinėlei dukrai (paskutiniu metu vis bambančiai, jog visiskai nedarau skrebukų apie ją :) ), kurią šiuo metu yra užvaldžiusi didžiausia gyvenimo krizė – paauglystė… lyg ir jau nebevaikas, bet dar ir nesuaugęs žmogutis…

ak, kaip lengva ir gera buvo dėlioti šį skrebuką… galėčiau jį dar pavadinti išlaisvintu kūrybiškumu arba jokių taisyklių 😀 tad nieko nederinau, nesilaikiau jokių taisyklių, tiesiog skrebinau skrebinau skrebinau… :) skrebukas pilnas simbolių (dar keli jau nebetilpo 😀 ) net ir pati nuotrauka specialiai padėta neteisingai – taip norėjau pabrėžti jos paauglišką streikavimą :)  nuotrauka tarsi išplaukia iš skrebuko, lyg leisdama žvelgti tolyn, tyrinėti, atrasti tai, kas slepiasi kažkur giliai joje… ech, ir kada gi baigsis ta paauglystė…?

Tai tiek šįkart, gero artėjančio savaitgalio!

P.S. skrebuko foto siaubinga, tačiau atrodo, jog šiuo metų laiku, geresnių nuotraukų kažin ar sulauksim 😉

5 Responses to “jau suaugusi?”

  1. Puskis sako:

    Puikus darbelis, labai smagios detales. Patinka man tavieji skreukai!

  2. Olga sako:

    Esu pritrenkta tiesiogine to žodžio prasme – tavo skrebukas tiesiog tobulas :) Toks iškalbingas, šiltas, tokia spalvų dermė… Nu jėga! Esu tikra, kad dar ne kartą grįšiu jį patyrinėti, nes būtent tokie darbeliai ir prikausto žvilgsnį ilgesniam laikui.

  3. Lemurka sako:

    Labai patiko!VISKAS!Ir nuotrauka labai i tema, taip pavadinima atskleidzia. is nuotraukos islendantis drugelis labai geraiatrodo, tas arkliukas, na ir visos kitos detales.o jau visuma,visuma…Man taip patinka tavo patobuleje skrebukai, skrebink dazniau!!!

  4. Glide sako:

    Tobula.Kai darai su ikvepimu, viskas taip i savo vietas sugula. Labai patiko

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos