Image 01

dar vienas vardinis albumas

gegužės 29th, 2012 by Asta

…taigi, dar vienas laabai ilgas vardinis albumėlis berniukui kirikštynų proga. Vardas tikrai ilgas, sakyčiau per ilgas tokiam albumui, bet yra kaip yra :) visokių linksmybių kilo jį darant – tai Žemyna staiga nusprendė mamytei laiškutį brūkštelėti ant jau paruošto lapuko ir jį skubiai teko taisyti, tai bandydama patraukti mamos dėmesį detales patarinėjo kur dėti, rinko patį gražiausią lapuką, padėjo karpyti (greičiau plėšyti :D) paveikslėlius… na vienu žodžiu smagiai mudvi darbavomės, tad meilės ir šilumos jame tikrai netrūksta :)

Smagu, kad vėl radote laiko čia užsukti! Saulėtos Jums dienos!

10 Responses to “dar vienas vardinis albumas”

  1. Rosvita sako:

    Fantastiškas albumas ! Neįsivaizduoju kiek laiko tokį padaryti užėmė, bet spėju, kad tikrai nemažai :)

  2. lina sako:

    Labai gražus albumėlis iš labai gražių popieriukų. Neįsivaizduoju iki šiol kaip galima taip apsiulyti ir taip gražiai apklijuoti tokio sudėtingumo albumėlio lapelius. Darbelio tai OHO. :)

  3. semsimona sako:

    foruume jau parašiau, bet ir čia pasikartosiu. astanis, fainuolis vardinukas, labai patiko sprendimas su raidelėm, labai gražios spalvytės ir kiek darbo įdėta :pink kokio jis dydžio? kokio dydžio nuotraukėles galima įsidėt?

    • Asta sako:

      albumelis berods 14X35 cm gavosi. bandziau daryti platesni (15cm) bet man per daug masyvus atrode, tad ir sumazinau iki 14. siaip kuo vardas trumpesnis tuo man graziau…:) nuotraukos dedasi nestandartinio dydzio-ypac pirmuosiuose puslapiuose, paskui jau telpa ir 9X13 ir 10X15 dydzio, bet tik gulscios, stacias visvien tenka truputi apkarpyti

  4. kristugne sako:

    labai gražus ir kruopštus darbas 😉

  5. Sypseniki sako:

    NUOSTABU!!! Astani esi profe tokiu vardiniu albumeliu!! zaviuosi nerealiai, kaip viska taip graziai suderini, apsiuvi ir viska apziurineju su pasimegavimu, nes labai labai patinka… as tai turbut niekam tokiam albumiukui nesubresiu, nors labai noreciau pabandyti…

  6. Asta sako:

    Aciu merginos uz grazius zodzius! 😉

  7. Gita sako:

    Asta, jau kelios dienos vis suku ratus į šiuos tavo albumėlius… Peržiūriu ir vėl grįžtu, nes traukia kaip magnetas. Na, koks jų grožis – ypač tų apsiūtų! Negaliu atsižiūrėt.. O jau kruopštumas!
    Ir koks gėris vaikui toks vardinis albumėlis!

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos