Image 01

kids fashion

spalio 13th, 2012 by Asta

…pagaliau skrebukas, mūsų albumui 😀 …kai scrapping.lt tinklaraštis paskelbė naują tradicinio skrebuko konkursą, vėl pamaniau, kad kaip visada nespėsiu… o tema dar tokia įdomi!  …taigi, grįžusi vakar po siaubingos darbo dienos namo, kelias valandas zombiškai spoksojus i televizorių, galvoje kažkas šmėstelėjo ir naktis praskriejo akimirksniu prie įvairiomis etiketėmis apkrauto stalo… :)

…rezultatas – jūsų teismui 😉

…“kids fashion“ – skrebukas apie mylimiausias Žemynos basutes :)  buvau davusi sau pažadą kažkaip jas išsaugoti… juk visi vaikystėje turėjome kažką mielo, ką norėjome išsaugoti prisiminimui –  daiktai… jausmai… akimirkos… ir… –  štai tuo ir yra puikus skrebinimas!

…o dabar rimtai :) skrebukas darytas  scrapping.lt tinklaraščio tradicinio skrebuko konkursui pagal šią schemą-

…schemą pasukiojau, kadangi norėjau subtilesnio efekto nei  gaunamo rezultato su Gesso, tai tepliojau su Distress crackle paint, o baltą spalvą „gesinau“ Old paper rašalu, kelios etiketės, kurių viena ir tapo skrebuko pavadinimu, siuvimo mašina, antspaudukai ir kelios smulkmenos… štai ir viskas!  tačiau svarbiausia, spėjau laiku 😀

…beje, viršutinis „tagiukas“ išsitraukia – jame aprašyta istorija… ir nors skrebukas fotografuotas lauke, niekaip neišvengėme nereikalingu šešėlių, gal todėl, kad šiandien 13 diena? 😉

Smagu, kad užsukote, sėkmingos dienos!

 

7 Responses to “kids fashion”

  1. Rosvita sako:

    Labai patiko išdėstymas, o tas viršutinis kairys kampukas man ypač žavus ;). Sėkmės konkurse, sirgsiu už taviškį skrebuką.

  2. Olga sako:

    Fantastiškas skrebukas. Tos putlios vaikiškos kojytės… taip miela :) Labai stilingas išbaigtas darbelis ir taip viskas „į temą“. Puiku! Sėkmės konkurse!

  3. Vilma sako:

    Labai mielas skrebukas, labai „etiketiškas“ :) Labai patiko tie kniedžių sujungimai virvele – kažkaip man labai gerai atkartoja tų nuotraukoje esančių basučių motyvą. Žodžiu dar kartą „labai“ 😉

  4. semsimona sako:

    šaunus skrebukas, labai patiko išdėstymas 😉 atrodo viskas taip turi būti, kaip nulietas 😉

  5. Asta sako:

    Aciu, merginos!!! 😉

  6. Linaja sako:

    Na ir fainumėlis, man tai labai ta tamsi etiketė patiko, kniedžių išdėstymas, labaui pridera nuotraukytės fonas su popieriuko spalvyte, na o tos kojytės tai jetau jetau. Laikau kumštukus :)

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos