Image 01

2013 metų skebukių susitikimas

gegužės 30th, 2013 by Asta

…šis savaitgalis buvo nuostabus – dalyvavau 2013 metų Lietuvos skrebukių susitikime.   … kas gi gali būti geriau už bendraminčių daugiją ir darbą jų apsuptyje??? :)  tad štai, manieji dabai gimę savaitgalį, kurie yra net du 😉

…pirmasis – maybe now we are better friends? – toks keistas… su dar keistesne nuotrauka (nes kitos tinkamos tiesiog neturėjau…)… susitikimo metu vyko žaidimas, kurio metu slapčia turėjome pasikeisti  keliais lapais popieriaus, puošimo detalėmis bei raidynu, t.y. paruoštu žodžiu/iais mažiausiai iš 7 raidžių. …gavau štai tokį rinkinėlį su žodžiais „better friends“, o lyg tyčia, neįsidėjau pakankamai nuotraukų, tad teko suktis su tuo ką turėjau pasiėmusi :) …taigi – sunaudoti visi popieriukai, iš nepanaudotų detalių liko tik kelios kniedės ir nerta juostelė… smagiausia ir netikėčiausia buvo tai, jog merginos, slaptu balsavimu, šį skrebuką išrinko geriausiu :)

…antrasis darbas – dvigubas skrebukas – my crazy week –  pagrindinė užduotis – turėjome nuotraukose įamžinti vieną savo gyvenimo savaitę :) deja, pasirodo nėra taip paprasta… skrebuke yra tik viena mano atsivežta nuotrauka, likusios gautos „dovanų“, taip pat ir etiketė :) apskritai, tai skrebukas su kone mažiausiai nuotraukų :) visgi šis darbas mane džiugina – sugebėjau išsisukti su tuo ką turėjau ir savaip papasakoti savo „creizišką“ savaitę :)

…viskas! geros dienos! beje, o kaip jums manoji interpretacija? 😉

2 Responses to “2013 metų skebukių susitikimas”

  1. Daiva sako:

    Super!!! Abu darbeliai nerealūs!!! Varvinau į juos seilę ilgai, susitikime stovėdama prie medinės sienos… :)

  2. agneja sako:

    Grazu! Pirmasis kaip tik del nuotraukos labai patiko! Man skrebinime ir yra visa esme nuotrauka, ir kuo ji „keistesne“ arba kitaip sakant naturalesne,be jokiu ten pozavimu ir fotosopu pagrazinimu- tuo geriau!
    Antrasis tikrai Crazy – tiek visokiu detalyciu – Super!

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos