Image 01

Nenoriu !!!

rugsėjo 29th, 2010 by Asta

Dažnai mėgstu paklaidžioti interneto platybėse ieškodama įdomių ir naudingų idėjų…taip prieš kelis mėnesius ir aptikau Irmos (http://irmaperedne.blogspot.com/) puslapiuką 😉 grožėjausi grožėjausi jos darbais, kitų merginų grožiais jos rengiamuose konkursuose, kol ir aš pagaliau nusprendžiau padaryti skrebuką jos rengiamam konkursui, kuriame reikia skrebinti „lietingas dienas“, t.y. skaudžias patirtis, vaikų kapriziukus, ašarėles ir pan.

Tema tikrai sunki, juolab, kad tokių nuotraukų nelabai ir turim, tikriausiai todėl, kad tokių įvykių nesinori prisiminti…bet peržiūrėjus visas nuotraukas visgi radau vyresniosios dukters užfiksuotus kapriziukus…bent jau mano vyras taip tebemano… :) O istorija labai paprasta, tiesiog po dukters pasirodymo mokykloje sugalvojome visi nusifotografuoti, nes tuo metu šeimyninės nuotraukos pas mus ir su žiburiu nebūtum radęs :) ir štai kuo tai baigėsi… nuotraukos taip ir neturime. Dukra pamačiusi šias nuotraukas susiraukė ir pareiškė, jog jeigu jas skrebinsiu, ji jas išmes (tikriausiai šis įvykis jai skaudesnis, nei mums suaugusiems atrodo), bet skrebukas vis dar savo vietoje… 😉 Tikriausiai kiekvienam vaikui ateina toks metas, kai mielai pozavęs prieš fotoaparatą staiga ima jo vengti… Dabar dukrai jau 15, o ji vis tebevengia fotografuotis, kartais pagalvoju, ar tik dėl to nėra kaltas šis įvykis…?

Aprašyti skrebukų visai nemoku, na bet skrebukui naudojau iš kažkur gautą raštuotą popierių, coredinations popierių – mėlyna ir raudona spalvos, Basic gray raidyną, kniedes, kelias Prima gėlytes, sagas ir truputi pasiuvinėjau, kad skrebukas gautųsi aštresnis ir geriau perteiktų vyraujančią nuotaiką. Stengiausi skrebuką padaryti kiek chaotišką, netvarkingą, kaip kad kiek prisimenu buvo ir pati situacija… Kažkodėl niekaip nesiseka normaliai nufotografuoti šio skrebuko…tikras kapriziukas :)

One Response to “Nenoriu !!!”

  1. Irma sako:

    Grynas smagumėlis kad sudalyvaujate konkurse. Skrebukas neatrodo kad naujokės rankom darytas.Labai patiko kaip gėlės įkomponuotos šalia raštuoto popieriaus gėlių…toks vaizdas kad jos iš popieriaus ten išaugo. Ir labai vertinu istorijos aprašymus…ne daug kas ryžta skrebinti su aprašymais. Nors dukriukui nepatinka dabar, manau ateity ji įvertins.

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos