Image 01

Pirmoji kėdė

kovo 2nd, 2011 by Asta

Štai, pagaliau baigtas dar vienas  puslapis Žemynos albumui 😉 Skrebukas skirtas aštuntąjam Žemynos mėnesiui. Bene svarbiausias šio mėnesio įvykis buvo kėdutės įsigijimas :) , be kurios dabar niekaip negali apsieiti –  sugalvojusi valgyti sesių kambaryje yra net pati pasiruošusi ją ten atsitempti 😀  o visi jos šio mėnesio pasiekimai surašyti kortelėje, kuri užkišta už nuotraukos.

Skrebukas darytas pagal PageMaps schemą. Schema skirta mažam skrebukui, bet man taip ji patiko, kad nusprendžiau panaudoti tradicinio dydžio skrebukui…o ar pavyko, spręsti jums 😉

Skrebuko pagrindui naudojau Coredinations „Black magic“ popierių, kurį teko gerokai pašveisti švitriniu popieriumi. Taip pat naudojau lapuką iš Making Memories „Travel“  rinkinio, My minds eye popieriaus likučius, Papermanijos keistus Vinyl lipdukus ir antspauduką-kėdę, kurį teko pasidaryti pačiai. Aišku vėl neapsiėjau be siuvimo mašinos :) labai jau man patinka tos pasiuvinėtos detalės… ir šykart buvau iškėlusi sau tikslą – jokių gėlyčių!

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos