Image 01

Kartu…

rugpjūčio 23rd, 2011 by Asta

…šios nakties darbas… tikrąją šio žodžio prasme… :) sėdėjau iki pat paryčių… taip ilgai dėliojosi man šis skrebukas, kad nusprendžiau – kol nebaigsiu, neisiu miegoti! 😀 na, o jeigu rimtai, tai pradėjus tiesiog nesinorėjo atidėti kitai dienai… o ir kažkaip smagu buvo jį daryti, nors dabar, kai žiūriu nuotrauką viskas bado akis – ir nuotraukų juosta atrodo per daug pakreipta, pagrindinė nuotrauka per didelė, ir pavadinimas toks neryškus ir šiaip kažkoks keistas… et… bet nieko taip ir nebekeičiau… (juk viską pasirodo totaliai priklijavau 😀 vat tau ir naktinis darbas! bet pavadinimą dar galiu nuplėšti! :) ) beje, skrebuko krašto idėją pasiskolinau iš LoretosArt

na, o skrebukas vėl skirtas seseriai, turėjau jį dar birželį padaryti, bet vis įkvėpimo stigo :) greičiausiai aš šį pasiliksiu sau, o jai kita padarysiu, geresnį :)

…kadangi esu pavargusi po naktinio skrebinimo, tai apie technikos subtilybes nutylėsiu… 😉 tad tiek trumpai, smagu, kad užsukote!

3 Responses to “Kartu…”

  1. Profilio nuotrauka (Darius) Darius sako:

    o man labai gražu…

  2. knopkiniukai sako:

    eik pamiegok, kitaip atrodys viskas :))))
    zinai, kaip buna ismetyti daiktai? jie issimeto kaip nori.. na tai, jei is to sekoj tavo darbas geras :)))
    as ismokau taisykle, kad skrebinimo susklijavimus reikia palikti rytdienai, zinai kodel? apsvietimas kitoks :))) visom prasmem :)))) ir naktis ismiegota :)))
    siaip labai mielos nuotraukos :)
    linkejimai
    knopkiniukai

  3. mazojira sako:

    man labai dailus skrebukas (žinoma iš manęs tokia ir žinovė), labai gražus spalvų derinys ir visai smagiai pakrypus nuotraukų juosta :)
    man čia viskas gerai ir gražu :)

Leave a Reply

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos